De Soeperhelden!

21 december 2023
Op een druilerige woensdagmiddag beslisten meester Wim en juf Kim dat we ons gingen inzetten voor het goede doel. En toen volgde de geboorte van ... De Soeperhelden!

We verkochten 'soeper lekkere' tomatensoep met balletjes om de actie 'Pakje van je hart' van radio JOE te steunen. Op deze manier wilden we graag ons steentje bijdragen en kinderen in kansarmoede toch een fijne kerst laten beleven met een geschenkje.
We hebben affiches gemaakt en opgehangen aan de schoolpoorten. Ook hebben we flyers gemaakt die we aan het einde van de schooldag uitdeelden aan de ouders en grootouders aan de schoolpoort. We deden zelfs de boekhouding van alle verkochte liters soep. Op deze manier hoopten we een beetje 'Soeperhelden' te worden voor de kansarme kinderen. Als dank voor onze actie mochten we met onze ganse klas naar Kinepolis Antwerpen om daar te genieten van de film Wonka! Wat een belevenis!
Maar dat was nog niet alles! Ook werden we door JOE uitgenodigd om onze cheque te overhandigen aan 'Pakje van je hart'. We zamelden maar liefst €745,36 in om kinderen die in kansarmoede leven toch een mooi kerstcadeau te geven. Juf Kim en Ries werden zelfs live geïnterviewd door Dina Tersago om te vertellen over onze actie 'De Soeperhelden'. We pikten daarna ook het optreden van Metejoor mee en Anne mocht zelfs het podium op om mee een liedje te zingen! 
 
We hebben heel wat fijne momenten beleefd dankzij onze actie. Zelf soep maken, soep verkopen, reclame maken, naar de cinema, met Dina op de foto, naar het optreden van Metejoor, ... . Maar van alle leuke extra's die we beleefden, is het schenken van zo'n mooi bedrag toch wel echt de kers op de taart! 

Deel dit fotoalbum